ROMÂNIA


O ȚARĂ DE VIS, O DESTINAȚIE TURISTICĂ UNICĂ PE TERRA !Descoperă și savurează frumusetiile, tradițiile milenare și ospitalitatea României.
O tara minunata, cu oameni minunați, o tara de excepție și referință , care merita cu prisosință vizitata, cunoscuta și apreciata !
Ideala pentru o vacanta, un concediu, un coffee break, o drumeție montana și tot ce poate face deliciul unor zile de vis, pentru amintiri memorabile !
Frumuseți naturale paradisiace, construcții medievale apoteotice, o istorie vie și legendara de 2000 de ani, plina de efervescenta și amprenta unor personaje ce vibrează și transmit sentimente de încântare, de respect și emoție mistica. Romania, tărâmul lui Decebal, Zamolxe, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Contele Dracula, Mihai Eminescu, Brancusi, George Enescu și mulți, foarte mulți romani, EMBLEMATICI pentru Romania și întreagă lume.
Veniți să degustați și savurați aerul ozonat cu miros de cetina de brad ! Veniți să vă bucurați de ospitalitatea, căldura si umanismul romanilor !
În Romania vă așteaptă un “meniu” generos și plin de savoare, farmecul naturii, faunei, peisajului de basm, încununat de preparate culinare apetisante și pline de arome, reperezentand o gastronomie originala și milenara !
România și poporul român vă așteaptă cu drag și bucurie, oferind încântare și o VACANTA DE VIS !!