Petre FUNIE, Primarul Comunei Slobozia, judet Arges, Romania


In comuna Slobozia, harnicia, respectul fata de valorile umane, istorie, traditii si mai ales ospitalitatea sunt in prim plan-ul unei existente incununate de o viata cu adevarat exemplara, vrednica de renumele comunei.

Comuna Slobozia, prin potentialul exceptional pe care-l detine (geografic, logistic,uman, etc) reprezinta un punct de atractie deosebit de favorabil pentru investitii, parteneriate si dezvoltare economica sustenabila pentru prezent si viitor.

De retinut, apreciat si respectat este faptul ca localitatea Slobozia a beneficiat de o administratie locala competenta si responsabila, prin aportul de munca si implicare al Primarului localitatii si echipei de lucru a Primariei.

Om de o calitate umana rar intanlita, domnul Primar Petre FUNIE, aflat la al treilea mandat de edil al localitatii, reprezinta un exponent de seama a tot ceea ce inseamna a fi un gospodar veritabil, un om implicat trupeste si sufleteste inspre binele obstei, progres, inovatie, modernizare, educatie si o permanenta apropiere, comunicare si colaborare cu oamenii in slujba carora se afla.

Prin spiritul sau voluntar si altruist, energic si determinant, posedand o energie si o tenacitate remarcabila, domnul Primar Petre FUNIE, a avut o importanta si benefica contributie la dezvoltarea si imbunatatirea neincetata a vietii pentru locuitorii din Slobozia.

Social-democrat convins, disciplinat si exigent, atent si neincetat preocupat de problemele locuitorilor, prin intreaga sa acivitate, domnul Petre FUNIE, si-a adus un aport esential si substantial la bunul mers al vietii sociale, educationale si economice in Slobozia.

Iar in ceea ce-l priveste, ca familist convins, OM de isprava, gospodar prin excelenta si Primar devotat comunei si locuitorilor din Slobozia, Petre FUNIE este in mod evident, “OMUL CARE SFINTESTE LOCUL !”

In acest sens domnul Primar Petre FUNIE, este un exemplu ELOCVENT !

Comuna Slobozia detine toate atuurile si capacitatiile pentru acele persoane, fizice sau juridice, ce sunt sau pot fi interesate sa investeasca, sa construiasca si sa beneficieze de potentialul deosebit de atractiv si remarcabil pe care-l ofera in mod indubitabil localitatea, locuitorii si o administratie performanta, profesionala si deschisa pentru tot ceea ce poate insemna plus valoare pentru un viitor mai sigur si mai bun.