Gheorghe DOBRE

Primarul Comunei Modelu, judet Calarasi,

Romania


OM de o calitate umana ireprosabila, domnul Primar Gheorghe DOBRE, reprezinta un exponent de seama a ceea ce inseamna a fi un gospodar veritabil, un om implicat trupeste si sufleteste in tot ceea ce inseamna binele obstei, progres, modernizare, educatie si o permanenta comunicare si colaborare cu oamenii.
Prin spiritul sau energic, deschis si o tenacitate exemplara, domnul Primar Gheorghe DOBRE si echipa sa de lucru din cadrul Primariei , a avut o contributie remarcabila la dezvotarea si imbunatatirea, neincetata a vietii pentru locuitorii din Modelu.

Liberal convins, disciplinat si atent la problemele locuitorilor, prin intreaga sa acivitate, domnul Gheorghe DOBRE, si-a adus un aport substantial la bunul mers al vietii sociale, educationale si economice in Modelu.

Din strabuni, exista o maxima, o pardigma plina de esenta si adevar:

OMUL SFINTESTE LOCUL !

In acest sens domnul Primar Gheorghe DOBRE, este un exemplu ELOCVENT !

Comuna Modelu detine toate atuurile si capacitatiile pentru acele persoane, fizice sau juridice, ce sunt sau pot fi interesate sa investeasca, sa construiasca si sa beneficieze de potentialul deosebit de atractiv si remarcabil pe care-l ofera in mod indubitabil localitatea, locuitorii si o administratie performanta, profesionala si deschisa pentru tot ceea ce poate insemna plus valoare pentru un viitor comun, mai sigur si mai bun.

Utilitati existente – gaze naturale, canalizare, internet de mare viteza(fibra), energie electrică, Telefonie mobilă şi digital, Cablu TV

Suprafete de teren extravilan si intravilan, unde se poate investii/construii, etc

Total: 11.139,95 ha din care intravilan – 626,55 ha și extravilan - 10.513,40 ha

Numar de gradinite si scoli existente = 3 Școli, 4 Grădinițe

Proiecte locale in curs de derulare si de viitor:

- MODERNIZARE STRAZI IN SATELE MODELU SI TONEA - 11,3 KM (CONTRACT FINANȚARE SEMNAT - ANGHEL SALIGNY) - MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA MODELU, JUDETUL CALARASI – 2,111 KM (CONTRACT FINANȚARE SEMNAT - ANGHEL SALIGNY) - AMENAJARE TEREN DE FOTBAL CU GAZON ARTIFICIAL IN SAT MODELU, COMUNA MODELU, JUDETUL CALARASI - EXTINDERE 8 km RETEA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE, SATELE MODELU SI TONEA, COMUNA MODELU JUDETUL CALARASI – total rețea 40 km, - CONSTRUIRE CORP GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT ”BROTACEL” COMUNA MODEU, JUDETUL CALARASI - EXTINDERE RETEA CANALIZARE 10,5 KM(CERERE DE FINANTARE DEPUSA PE PNRR) – total rețea existentă – 19,4 km - ACHIZITIONAREA DE UTILAJ PENTRU INTRETINERE CANALIZARE SI CURATARE STRAZI – VIDANJA(procedura finalizata) - REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE(PRIN DESFINȚARE CORPURI C2, C3, SI C4) SI DOTARE SCOALA GIMNAZIALA NR. 2, SAT MODELU – COMUNA MODELU, JUDETUL CĂLĂRAȘI(proiect in derulare) - „SISTEM DE MONITORIZARE SI SIGURANTA A SPATIULUI PUBLIC IN COM. MODELU JUD. CALARASI” (CONTRACT FINANTARE SEMNAT – proiect în derulare depus pe PNRR) - Demararea procedurii de achizitionare servicii ”REALIZARE DTAC, PROIECT TEHNIC, ASISTENTA TEHNICA DIN PARTEA PROIECTANTULUI, DETALIII DE EXECUTIE PRIVIND INVESTITIA „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA MODELU, JUDETUL CALARASI” -3,582 km – finanțat din fonduri locale,

Facilitati oferite posibililor investitori, parteneri - Teren pentru construirea de microintreprinderi.

Personal calificat în diferite domenii.

Toate facilităţile permise de lege

Oportunitati de afaceri: agricultura, piscicultură, turism, agroturism, energie verde, etc.

WhatsApp Image 2023-06-28 at 21.12.37